Hur du tar hand om din ädelsten

Hur du tar hand om din ädelsten

Så när du tar hem din kristall är det första du vill göra att rengöra kristallen, eftersom den har så mycket mojo på sig från resan till dig och från alla de människor som höll den innan den kom till dig. Vad de flesta kristaller gör är att absorbera energi åt dig, så de är små svampar.

Och därför kommer de att absorbera andras saker.

Så det första du vill göra är att rengöra dina stenar. Det finns så många sätt att rengöra en sten på. Det säkraste sättet att rengöra din sten är att helt enkelt lägga den i en skål med ris och låta den ligga över natten.

Det snabbaste sättet att rengöra din sten är med avsikt. Du kan helt enkelt föreställa dig att vitt ljus kommer in i ditt kronchakra och känns ner längs dina armar och kommer ut ur din mun och dina händer, och bara andas in vitt ljus på stenen och ha för avsikt att vitt ljus ska komma ut ur dina händer för att rensa stenen.

Eller så kan du bränna lite salviarök och bara köra kristallen genom salvia. Så det finns många, många olika sätt att rengöra stenen. Inget sätt är rätt eller fel, förutom att vissa stenar inte gillar vatten.

När du har renat din sten från all negativitet som den har ådragit sig under sin skapelse eller sin resa till mig, tacka den för att den kom till dig och be den att avslöja för er hur ni ska arbeta tillsammans.

Oavsett om du använder dina kristaller för din meditationsövning eller för att bekämpa negativa känslor, låt din intuition vara din guide.


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You May Also Like