Hur du använder helande stenar i ditt dagliga liv

Hur du använder helande stenar i ditt dagliga liv

När du arbetar med en viss healingkristall kan du knyta ihop det du vill när du mediterar med den fysiska stenen. Och vi på embrace smycken gillar att använda stenarna på ett liknande sätt som yoga ser på feminin och maskulin energi, där den vänstra sidan av kroppen förknippas med feminin energi eller Ida-energikanalen, och den högra sidan förknippas med maskulin energi, eller Pingala-energikanalen.

Så om du tänker på att det feminina är månen och vattnet och är mer mottagligt, och om du tänker på att den högra sidan är kopplad till det maskulina och är kopplad till solen och ger ut energi. Så om vi försöker ta emot kärlek, och vi behöver känna kärleksfull energi från människor, bär vi ett armband av rosenkvarts på min vänstra handled. Men om vi ska besöka någon på sjukhuset eller om jag ska äta middag med en vän som bara behöver prata om en riktigt dålig vecka, kommer jag att bära min rosenkvarts på våra högra handleder.

En av våra favoritstenar är till exempel kvarts stenar, eftersom det är en sten som kan vara vad som helst du vill att den ska vara. Och dess främsta uppgift är att förstärka din energi. Genom att bära en armband med kvartssten kan framhäva din yoga meditation. 

Vi lovar dig att du kommer att få ett fantastiskt träningspass och en fantastisk meditativ upplevelse i en underbar yogapraktik eftersom kvarts bara förstärker intentionen och energin som du för med dig till något. Och när du har alla dessa punkter som pekar in mot dig påminner det dig om att du har tillgång till all denna universella energi.

Mörkare stenar å andra sidan kommer att jorda energi. De är kopplade till marken eller baschakrat under dina fötter. Så de är kopplade till jordenergin och deras uppgift är att dra bort negativ energi från dig. Negativ energi som rädsla, ångest, oro eller självtvivel. Och eftersom den vänstra sidan av vår kropp tar emot energi och den högra sidan av vår kropp avger vår energi, säger jag alltid till folk att lägga en mörk jordningssten, som hematit, i vänster ficka eller bära den i ett armband på vänster arm för att skydda sig mot andras negativa energi.

Den fungerar som en sköld eller rustning eftersom den avleder all negativitet som kommer mot dig. Så jag gillar att rekommendera människor att bära hematit eftersom den påminner dig och omedvetet hjälper dig att sätta upp en sköld runt omkring dig för att avleda negativitet som kommer mot dig.

En annan mörk sten som kan användas i det dagliga livet är ametist. Det är en vacker sten för alla som har att göra med depression eller sorg eller bristande självkänsla och tvivel. Ametist absorberar negativ energi från ditt inre, i motsats till hur hematit absorberar saker som kommer mot dig.

Men om jag behöver avge viss energi när vi talar, så använder vi stenar som stödjer strupchakrat, som är kopplat till att tala vår sanning. Så alla ljusblå stenar kommer att hjälpa dig att tala din sanning som bland annat lapis lazuli, amazonit, apatit osv. 

Låt oss säga att du har ett möte med din chef och du måste be om en löneförhöjning eller du måste förklara varför du förtjänar en befordran eller en löneförhöjning. Genom att bära ett armband av blå kristall på din högra handled, skickar den ut rätt energi. Men om du har en chef som alltid talar om för dig vad du ska göra, men som inte är särskilt tydlig med exakt vad hon vill att du ska göra eller hur hon vill att du ska göra det, eller när hon vill att du ska göra det senast. Genom att bära ett armband av blå kristall på din högra handled, så kommer du att ta emot och hör hennes kommunikation mycket tydligare tack vare stenens energi. 


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You May Also Like