Fungerar verkligen helande stenar?

Fungerar verkligen helande stenar?

Vi tror på placeboeffekten. Vi tror att när vi arbetar med dessa kristaller skickar vi en undermedveten påminnelse till oss själva som: "Åh, det är bra. Jag bär den här för att jag arbetar på att sätta bättre gränser. Vi bär hans hematit-armband för att när jag går in till min arga chef i dag ska jag inte låta hennes energi påverka mig.

Många människor säger till mig: "Tror du verkligen att en sten som vuxit i marken energiskt skickar upp sköldar som skyddar den här personen? Jag gör det, men om du inte gör det är det okej. Och det respekterar jag.

Om du fortfarande är motståndare till det, tänk bara på den kraftfulla effekten av att ha den visuella påminnelsen på vår kropp eller i vår hand eller i vår ficka. För ibland behöver vi bara påminnelser om att vi är på en andlig väg och att vi har tillgång till universell energi. Vi behöver inte vara i livets hamsterhjul. Kristaller är bara en annan påminnelse om hur vi kan göra det. De mörka stenarna, de grå, de bruna och de svarta är verkligen, verkligen bra på det.


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You May Also Like