Färgerna och betydelserna bakom helande kristaller

Färgerna och betydelserna bakom helande kristaller

En av de största frågorna som de flesta människor har om kristallhealing är: Vad betyder allt detta?

Är vi attraherad av vissa kristaller på grund av kanske vissa chakraobalanser och vad innebär det att arbeta med stenen?

Tja, en enkel plats att börja är med kristallernas färger, som motsvarar de olika chakrana.

chakrafärgernas betydelser

Så om det sakrala chakrat är sätet för kreativitet, så kommer följande kristaller att väcka vår kreativitet och den hjälper också till att rensa bort gamla saker, Tigeröga, Månsten, Lapis Lazuli, Krysokolla, Apatit och Ametist. Eftersom det är en sten för det andra chakrat, rekommenderar vi den starkt till personer som arbetar med frågor om sexuella övergrepp eller övergrepp i barndomen.

Alla rosa eller gröna stenar kommer att hjälpa dig med ditt hjärtchakra. Rosenkvarts, till exempel, är en riktigt mild sten. Den väcker ditt hjärta för att ta emot mer kärlek. Den gör att du kan känna dig värdig att ta emot mer kärlek.

Andra rosa stenar gör samma sak, men på ett helt annat sätt, som att hjälpa ditt hjärta att vakna till mer kärlek. Men den låter dig också hålla fast vid din känsla av egenmakt. Vi tror att många människor får blockeringar för att ta emot kärlek eftersom de är rädda för att släppa taget om sin makt. De är rädda för att om de släpper sin ilska så kommer de inte att ha kontroll längre och bli sårade igen.

Dessa två stenar kan hjälpa dig att inse att förlåtelse är viktigt och att ilska är en motiverande kraft, men den är tillfällig.

Sedan tar du grön jade, som är en grön sten. Den är känd för att gå direkt till ditt hjärtchakra och ta bort smärtan. Så du använder grön jade när du är redo att släppa smärtan och gå vidare.

Så alla färger fungerar i samband med chakrana. På samma sätt som du använder vissa yogaställningar för att stödja chakrana, använder du olika kristaller. Men det är lite olika för varje kristall, beroende på ursprunget och historien bakom den.


1 comment

  • Paola

    Non si riesce a capire nulla vorrei la descrizione degli oggetti in italiano grazie


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You May Also Like